Nijverheidsstraat 7 , 4715 RZ Rucphen  -  T 31 165-346420  -  informatie@znrbv.nl

Werkwijze

WERKWIJZE

Projectoplossingen op maat

Onze expertise reikt verder dan het realiseren van standaardoplossingen in staal. Juist bij bouwkundig complexe constructies bewijzen wij onze toegevoegde waarde. Dankzij onze jarenlange ervaring, materiaalkennis en pragmatische instelling vinden wij voor elk ontwerp een oplossing op maat. Gegarandeerd.

Snel en efficiënt

Een belangrijk voordeel van werken met ZNR is dat wij onze producten zelf engineeren, produceren en monteren. Al onze activiteiten sluiten daardoor naadloos op elkaar aan. Bovendien heeft u bij ons slechts één contactpersoon. Snel en efficiënt, daar staan wij voor.

Innovatieve techniek

Onze medewerkers zijn ervaren vakmensen. Ze zijn steeds op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen binnen hun vakgebied. Die innovaties passen wij toe bij het ontwikkelen van uw product. Een goed voorbeeld hiervan is onze dubbele deur met inbraakwerendheidsklasse WK4, voorzien van SKG-certificaat. WK4 garandeert dat uw deur intact blijft bij een aanval van maar liefst 30 minuten. Een sterk staaltje beveiliging.

Gegarandeerde kwaliteit

Om kwalitatief uitstekende producten te kunnen leveren, vinden er tijdens ons productieproces continu kwaliteitscontroles plaats. Voor het zagen, na het frezen, tijdens het hechten, na het vlakslijpen; elke stap van het proces kent een controlemoment. Zonder een goedkeuring op alle punten gaat uw product bij ons de deur niet uit.