Nijverheidsstraat 7 , 4715 RZ Rucphen  -  T 31 165-346420  -  informatie@znrbv.nl

Medewerkers ZNR

Ons team vormt de motor van ons bedrijf. Hun ervaring, vakkennis en drive om een goed product af te leveren, maken de Zuid-Nederlandse Ramenfabriek tot wat het is: een bedrijf waar klant en kwaliteit een gedeelde eerste plaats innemen.

Onze medewerkers zijn uitstekend op elkaar ingespeeld. Zij leveren ieder met hun persoonlijke kwaliteiten een bijdrage aan onze producten. Maak kennis met enkele van hen.

REMCO SOFFERS

Calculator, werkzaam bij ZNR sinds 1999

“Op de calculatie-afdeling maken wij zowel de constructieve als de financiële berekening voor een project. Dankzij onze bouwkundige kennis, berekenen wij uitsluitend betrouwbare constructies. Een belangrijk uitgangspunt daarbij is dat we zaken niet onnodig ingewikkeld maken. Soms puzzelen we uren of zelfs dagen om een product aan te kunnen bieden dat aan alle wensen voldoet en bovendien scherp is geprijsd.”

 

“Ik ben van nature een pietje-precies en dat moet ik ook zijn als calculator.”

ROB GLASBERGEN

Hoofd tekenkamer, werkzaam bij ZNR sinds 2007

“Als onze offerte tot een opdracht heeft geleid, gaat de tekenkamer in overleg met de projectleider. We spreken samen een termijn af waarbinnen de tekeningen gereed moeten zijn. Dan gaan we het werk. Aan de hand van de aangeleverde stukken worden alle facetten van de constructie tot in detail opgetekend. Soms vinden er stevige discussies plaats om ieders wensen vervuld te krijgen: die van de architect, die van de projectleider en die van de uitvoerder. Maar we komen er altijd uit.”

 

“Als hoofd van de tekenkamer ben ik vaak de spil in een discussie en dat is een boeiende positie.”

JURGEN OOSTVOGELS

Lasser/afwerker, werkzaam bij ZNR sinds 1997

“Onze producten worden superstrak afgewerkt. Als lasser/afwerker kan ik daar een belangrijke bijdrage aan leveren. Door na het lassen de naden helemaal vlak te slijpen, bijvoorbeeld. Maar ook door maatvoeringen en haaksheid nauwlettend te controleren, voordat het product gepoedercoat wordt. Onze hoogwaardige manier van afwerken, valt snel op naast producten van concullega’s.”

 

“Ik ben een perfectionist in hart en nieren. Dat komt in mijn werk goed van pas.”

TOINE VAN OPSTAL

Voorman assemblage afdeling, werkzaam bij ZNR sinds 2001

“Onze afdeling is de allerlaatste schakel in het productieproces. Nadat het product is gepoedercoat, werken wij het af tot een eindproduct. We brengen rubbers en zetwerken aan, monteren de sloten en bereiden alles voor voor een vlotte montage. Ook regelen we het transport naar de bouwlocatie.
Kwaliteitscontrole is een belangrijk onderdeel van mijn werk. Elke stap in het productieproces wordt gecontroleerd op verschillende punten. Zo elimineren we eventuele fouten. En mocht er toch iets fout zijn gegaan, dan zorgen we ervoor dat het op tijd weer goed komt.”

 

“Ik ben een positief mens; alles komt altijd goed.”

KEES DELCROIX

Montageleider, werkzaam bij ZNR sinds 1984

“De montage-afdeling bestaat uit vijf mensen. Zij worden vooral op service en onderhoud ingezet. ZNR staat bekend om haar snelle en adequate service; daar zijn we trots op. Als montageleider ben ik ook verantwoordelijk voor het coördineren van de montagewerkzaamheden die door derden worden uitgevoerd. Ik ben vaak op bouwlocaties aanwezig en fungeer daar vooral als vraagbaak. Dat betekent: snel kunnen schakelen en flexibel zijn. Die flexibiliteit is de kracht van ons bedrijf.”

 

“Als montageleider moet ik flexibel zijn. Ik heb altijd een plan B én een plan C.”